СФУЖО | WFUWO

Громадський сектор Євромайдану

Світова Федерація Українських Жіночих Організацій звертається до своїх складових організацій відреагувати ефективними діями на звернення Громадського сектору Євромайдану до діаспори.
Громадський сектор Євромайдану – це самоврядна ініціатива спрямована на підтримку Майдану для забезпечення мирного спротиву та забезпечення створення середовища для зміни системи в Україні . Громадський сектор Євромайдану працює як неформальне об’єднання за принципами багатолідерної мережі.

Автори звернення підкреслюють, що конкретні кроки світової спільноти допоможуть не допустити силового сценарію. Вони вважають, що найважливішою допомогою Україні на даний час від українців зарубіжжя є:

  1. Тиск на уряди в країнах вашого проживання з метою запровадження санкцій.
  2. Поширення правдивої інформації про події в Україні.

Тому звертаємось до складових організацій продовжувати проводити акції в цих напрямах, і рівночасно повідомляти Екзекутиві СФУЖО про проведені Вами акції, які б дали в майбутньому ефективний результат.

Нашими акціями ми підтримаємо народ України в цей вирішальний переломний момент історії та ще раз продемонструємо усьому світу нашу солідарність та єдність з народом України.

Comments are closed.