СФУЖО | WFUWO

Листи дітей – Надії

(read this in English)

Світова Федерація Українських Жіночих Організацій оголошує проведення акції на підтримку Надії Савченко “Листи дітей – Надії“.

СФУЖО звертається до школярів та молоді української діаспори з закликом приєднатись до нашої всесвітньої акції. savchenko_bars
Закликаємо дітей та школярів в своїх листах висловлювати підтримку Надії, яку вона дуже цінить, і яка їй дуже потрібна у цей важкий час незаконного ув’язнення, а також вислати вітання з нагоди її дня народження, яке припадає на 11 травня. Сподіваємося на активну підтримку та заохочення з боку батьків та вчителів.

З проханням провести всесвітню акцію підтримки до нас звернулась сестра Надії Савченко – Віра, та підкреслила, що Надія у в’язниці дуже чекає листів і що ваша підтримка дає їй сили та надихає до боротьби. Віра Савченко запевнила, що Надія читає Ваші листи з великим задоволенням та подякою.

В долученому документі подаємо додаткові інформації – поштову адресу слідчого ізолятора, де утримується Надія Савченко, а також адресу електронної пошти сестри Надії – Віри Савченко, на котру зможете пересилати відскановані листи.

З повагою,

Орися Сушко,
Голова СФУЖО

Засіб листування: лист, написаний від руки на ім’я Надії Савченко у вільному форматі за адресою:

Надежде Савченко,
следственный изолятор № 1,
улица Матросская Тишина, 18,
Москва, Россия, 10707

Організатор акції:
Віра Савченко +380509457886,
email: bipa333@gmail.com,

Координатор акції в Україні:
Олег Мезенцев, український патріот, волонтер, учасник АТО,
email: olegGP312@gmail.com; +380987054095

Comments are closed.