СФУЖО | WFUWO

В Справі Ситуації в Україні

Світова Федерація Українських Жіночих Організацій висловлює свою щиру підтримку народу України, який уже 2 місяці мужньо відстоює своє право на європейське майбутнє. Минає час, та, на жаль, ситуація тільки погіршується.

Закони, що були ухвалені 16 січня Верховною Радою України – спрямовані на захист та утвердження авторитарного режиму та згортання демократії – загострили протистояння в країні і спричинили сутички між розчарованими та обуреними громадянами та правоохоронцями.

Депутат Верховної Ради України Володимир Олійник у прямому ефірі “Громадського ТБ“ підтвердив, що не рахував підняті руки під час голосування у ВР. Він вважає, що голосування пройшло з чітким дотриманням “регламенту України“.

До цього часу заходи та заявки міжнародної спільноти та авторитетних міжнародних організацій не були ефективними. Негайно потрібно переходити то конкретних дій.

Ми закликаємо наші складові організації і надалі звертатися до владних структур в країнах вашого поселення з проханням ефективно відреагувати на ситуацію в Україні.

Також закликаємо Вас фінансово підтримати активістів Євромайдану та засоби масової інформації (ЗМІ), які цілодобово надають нам інформацію з місць подій.

Comments are closed.