СФУЖО | WFUWO

Лист до Ірини Луценки

Достойній Ірині Луценко,
Київ, Україна

В-Пов. Пані Луценко,

Світова Федерація Українських Жіночих Організацій висловлює Вам свою підтримку у ці нелегкі для Вас дні та виражає щире обурення використанням сил міліції та задіянням спецпідрозділу “Беркут” проти учасників мирних акцій протесту. Побиття беркутівцями людей, що пікетували Києво – Святошинський суд та жорстоке побиття лідера руху “Третя Українська республіка” Юрія Луценка вкотре сколихнули увесь світ.

Події останніх місяців в Україні – розгін та побиття учасників Євромайдану в ніч на 30 листопада, напади на окремих активістів та журналістів, побиття Тетяни Чорновол та Юрія Луценка – засвідчують, що влада України так і не навчилась демократичними методами реагувати на мирні протести громадян – а постійно вдається до насильства.

Дуже прикро відзначати те, що до сьогоднішнього дня прокуратура не встановила особи тих працівників міліції, які били людей і за чиїм наказом вони це зробили. На жаль, це не перше випробовування, яке випало на Вашу долю як дружини політика за останні роки. Тому щиросердечно бажаємо Вам витримки та стійкості, а Вашому чоловіку – Юрієві Луценку – швидкого одужання для продовження боротьби за довгождану світлу долю України!

З повагою до Вас,

Орися Сушко
Президент

Олександра Фарима
Секретар

Comments are closed.